
Олів’є класичний або «радянський»
Інгредієнти:
- картопля – 4-5 штук
- морква – 2 великі або 3 середні
- консервований горошок – 1 банка
- ковбаса «Докторська» – 300-400 г
- солоні або мариновані огірки – 4-5 штук
- яйця – 6 штук
- цибуля – 1 штука
- зелень
- майонез
Цей рецепт «Олів’є» з’явився саме в часи СРСР. У нього входять інгредієнти, які можна було знайти на прилавках магазинів тих часів, які не відрізнялися великим вибором.
- Картоплю і моркву зварити «в мундирах». Зварити яйця.
- Тим часом ковбасу і огірки нарізати дрібними кубиками.
- Готові овочі та яйця почистити та також нарізати кубиками.
- Дрібно нарізати цибулю.
- Всі інгредієнти змішати, додати горошок і заправити майонезом.
- Прикрасити зеленню.
Смачного!