ТМ Чемпіон

  |  Рецепти   |  Олів’є класичний або «радянський»

Олів’є класичний або «радянський»

Інгредієнти:

  • картопля – 4-5 штук
  • морква – 2 великі або 3 середні
  • консервований горошок – 1 банка
  • ковбаса «Докторська» – 300-400 г
  • солоні або мариновані огірки – 4-5 штук
  • яйця – 6 штук
  • цибуля – 1 штука
  • зелень
  • майонез

Цей рецепт «Олів’є» з’явився саме в часи СРСР. У нього входять інгредієнти, які можна було знайти на прилавках магазинів тих часів, які не відрізнялися великим вибором.

  1. Картоплю і моркву зварити «в мундирах». Зварити яйця.
  2. Тим часом ковбасу і огірки нарізати дрібними кубиками.
  3. Готові овочі та яйця почистити та також нарізати кубиками.
  4. Дрібно нарізати цибулю.
  5. Всі інгредієнти змішати, додати горошок і заправити майонезом.
  6. Прикрасити зеленню.

Смачного!

Залишити коментар

    Підписка на новини