Салат з куркою, ананасами, маринованими печерицями та кукурудзою
Інгредієнти:
-
Філе куряче – 250 г
-
Ананаси консервовані – 250 г
-
Печериці консервовані – 250 г
-
Кукурудза – 200 г
-
Маслини – 30-50 г
-
Майонез – 2 ст. ложки
-
Сметана – 2 ст. ложки
-
Сіль – 1 щіпка
-
Зелень кропу або петрушки – 3-4 гілочки
-
Лавровий лист – 1 шт.
-
Перець чорний горошком – 3-4 шт.
Легке, смачне і святкове блюдо з незвичайним поєднанням продуктів – салат з куркою, ананасами, маринованими печерицями та кукурудзою. Він неодмінно сподобається господиням завдяки оригінальному смаку і простоті приготування.
-
Куряче філе викладемо в каструлю, заллємо водою, доведемо до кипіння, додамо лавровий лист і чорний перець горошком. Зменшимо вогонь і будемо варити куряче філе приблизно 20-30 хвилин. Остудити філе в бульйоні.
-
Консервовані ананаси наріжемо невеликими кубиками.
-
Печериці наріжемо шматочками.
-
Кукурудзу викладемо в глибоку миску. Додамо нарізані печериці та ананаси.
-
Маслини наріжемо кільцями.
-
Остигнуло куряче філе нарізаємо кубиками.
-
Відправимо куряче філе і маслини в миску до решти продуктів.
-
Додамо майонез і сметану.
-
Дрібно наріжемо зелень. У мене кріп, але можна взяти петрушку.
-
Додамо зелень в миску.
-
Ретельно перемішати салат.
-
Викласти салат з куркою, ананасами, маринованими печерицями та кукурудзою на красиве блюдо і прикрасимо за бажанням. Я прикрасила кільцями маслин.
Смачного!