ТМ Чемпіон

  |  Рецепти   |  Піца з оливками і салямі

Піца з оливками і салямі

Інгредієнти для приготування:

  • Салямі 300 г;
  • Оливки 200 г;
  • Помідор 1-2 шт .;
  • Кукурудза 30 г;
  • цибуля синій 1 шт .;
  • кетчуп 30 г;
  • готове тісто (можна купити дріжджове, листове, молочне і т.д., підійде будь-який або приготувати самостійно).

Для італійців піца – це звичне, практично щоденне, блюдо, приготування якого знайоме всім мало не з дитинства. Для нас, звичайно, піца – це менш звичне блюдо, тим не менш, домашнє власноручне приготування піци дасть можливість відчути себе італійцем або внести в свій будинок частинку Італії і її чудовою кухні. Нічого складного немає в рецептурі, тим більше, її можна на свій смак урізноманітнити, додаючи ті чи інші улюблені інгредієнти. Спробуємо ?!

  • З тіста за допомогою качалки зробити велике коло-основу, він повинен вийти досить тонким. Укласти його на деко, руками акуратно притиснути тісто до бортикам, змастити кетчупом.
  • Нарізати салямі досить «щедрими» шматочками (не тонкі).
  • Лук очистити, помити і нашаткувати півкільцями.
  • З оливок і кукурудзи злити рідину, а сир натерти на середній тертці.
  • Тепер начиняє піцу. На шар кетчупу викладаємо ковбасу, потім півкільця цибулі, далі – кукурудзу і оливки.
  • Ставимо деко в духовку приблизно на 7-10 хвилин, вибираємо температуру 200 С. Коли корж буде практично готовий, піцу треба посипати тертим сиром і поставити назад в духовку на хвилину-дві.

Подається ця піца обов’язково гарячої, поєднується з салатами з морепродуктів або середземноморськими салатами (зокрема італійськими).

Смачного!

Залишити коментар

    Підписка на новини