ТМ Чемпіон

  |  Рецепти   |  Картопля з м’ясом в рукаві

Картопля з м’ясом в рукаві

Інгредієнти:

  • Яловичина м’якоть 200 г

  • Картопля 6 шт.

  • Кінза свіжа 3 гілочка

  • Цибуля ріпчаста 100 г

  • Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.

  • Морква 1 шт.

  • Перець чорний мелений 1 г

  • Приправа до м’яса 10 г

  • Цукор 0.5 ч. Л.

  • Сіль 1 щіпка

  • Томатна паста 10 г

  • Кріп свіжий 3 гілочка

Існує досить простий спосіб приготувати смачну страву з м’яса і картоплі, якщо використовувати кулінарний рукав. Овочі та м’ясо запікаються одночасно, просочуються соками один одного і при цьому: мінімум олії, вільні руки і смачний результат.

  1. Для запікання картоплі з м’ясом в рукаві візьмемо велику цибулину, кілька картоплин, моркву, томатну пасту (1 ч.л.) або томатний соус (2 ложки), сіль, спеції за бажанням, у мене вони для смаження м’яса, м’якоть яловичини, рослинне масло, можна і вершкове, будь-яку зелень.

  2. Підготувати всі овочі, очистити їх і нарізати довільно.

  3. У зручній ємності змішати нарізані цибулю, картоплю, моркву. Додати розведену томатну пасту, цукор, сіль, спеції для м’яса. Полити все рослинним маслом, додати чорний перець і гарненько все перемішати.

  4. М’ясо нарізати маленькими, тонкими шматочками і злегка їх відбити, посолити і поперчити. Додати м’ясо до овочів і знову все змішати.

  5. Деко вистелити пергаментом або використовувати зручну форму для запікання. 1 край кулінарного рукава міцно зав’язати, викласти картоплю з м’ясом, розподілити всередині рівномірно. Зав’язати другий край рукава. Зробити кілька проколів по центру. Я просто часто наколола поверхню, не проколюючи до дна. Поставити запікати в розігріту до 210 ° С духовку, приблизно на 1 годину. Можливо, вийде швидше або довше. Потрібно періодично перевіряти блюдо на м’якість картоплі.

  6. Через 1 годину, запашна картопля з м’ясом в рукаві готова. Розрізати рукав і дістати вміст. Якби я була одна, то, напевно, їла б прямо з рукава :)), на дні найсмачніші скоринки. Залишається тільки, при подачі, посипати страву свіжою зеленню.

Смачного!

Залишити коментар

    Підписка на новини